Op deze pagina vind je allerlei cadeau ideeën voor de decembermaand. Geef je dierbaren (of jezelf natuurlijk!) iets bijzonders en unieks.

Dit is slechts een kleine selectie, neus gerust nog even verder rond op mijn website.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Kleinkunst

Kleine originele aquarelletjes. 

Posters

Prints - van A5 tot a3

De a3 prints zijn zowel in- als exclusief houten posterhanger te koop.

originelen

Klaar om cadeau te geven!

Kaartensets

Leuk om te versturen, maar ook in een lijstje. Meer kaartensets en losse kaarten vind je hier.

Vogeldoeboek

€ 20,99

Vogeldoeboek

€ 20,99

Ik heb nog enkele exemplaren van het Vogeldoeboek dat ik mocht illustreren.

In dit boek vind je 36 vogels in aquarel en talloze kleine schetsjes. De teksten zijn geschreven door Dick de Vos en de vormgeving is gedaan door Sam Gobin. Het was een waar avontuur om dit boek te mogen maken en ik ben er trots op! 

Bestel je uit België? Scroll dan even naar beneden.

 

"Vogels waarnemen is een van de populairste natuuractiviteiten van dit moment. Het Vogeldoeboek maakt het mogelijk om je observaties en ervaringen te bewaren. Maak notities, leer over de vogels die je ziet en geniet van de gedetailleerde tekeningen van de meest voorkomende vogelsoorten in de Lage Landen.

Vogelkenner Dick de Vos deelt leuke maar ook nuttige weetjes over de vogels die je in jouw omgeving kunt waarnemen, ingedeeld op landschapstype; illustrator Jojanneke Ouwehand legt in dit handzame notitieboek ook uit hoe je jouw favoriete soorten zelf kunt tekenen!"

Voor Belgische klanten: ik kan mijn verzendkosten helaas niet aanpassen. Zou je me een berichtje willen sturen zodat ik je de juiste verzendkosten kan doorrekenen?

 

Verjaardagskalender

€ 19,95

Verjaardagskalender

€ 19,95

Hieperdepiep! Vergeet nooit meer een verjaardag met deze verjaardagskalender. Bij elke maand vind je een mooie grote aquarel afbeelding.

De kalender is gedrukt op 250 grams mat papier waar je goed op kunt schrijven en voorzien van een oogje waardoor je hem makkelijk op kunt hangen. Ik pak de kalender mooi voor je in!

Ik doe mijn uiterste best om mijn werk zo goed mogelijk te fotograferen. Toch kunnen kleuren in het echt enigszins afwijken vanwege kleurverschillen in monitoren en andere schermen. 

 

 

Zat er niks voor je bij? Neus dan zeker even rond op mijn website en wie weet slaag je alsnog!