Commissie

 

Ben je op zoek naar iets specifieks?

Voor jezelf of om een ander blij mee te maken?

Ik maak ook tekeningen en schilderijen in opdracht. 

 

 

Een commissie gaat als volgt in zijn werk:

- Met behulp van onderstaand formulier neem je contact met me op waarin je me zo duidelijk mogelijk vertelt waar je naar op zoek bent. Welk formaat, welk medium (potlood of waterverf), onderwerp etc. Hoe meer informatie je me kunt bieden, hoe beter ik voor je aan de slag kan. 

- Op basis van je bericht zal ik je een prijsindicatie geven. Prijzen zijn sterk afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp, de grootte van het werk en het medium. Zo is een potloodschets van a5 formaat goedkoper dan een gedetailleerd schilderij in aquarel van 50 x 70 centimeter. 

- Als we tot een overeenstemming zijn gekomen over jouw toekomstige kunstwerk, dan ga ik voor je aan de slag. Bij aanvang van de opdracht vraag ik je om 25% van het bedrag aan te betalen. Wanneer de tekening of het schilderij af is en je bent tevreden, dan betaal je de rest. Bij een groter en ingewikkelder werk is het mogelijk om de schets toegestuurd te krijgen zodat je ziet wat ik ga maken. De mooiste werken ontstaan als ik grote creatieve vrijheid krijg. Creativiteit kent geen restricties.

- Na betaling van het volledige bedrag en de verzendkosten, verstuur ik het werk. Wegens grote problemen met PostNL verstuur ik alleen nog maar verzekerd. Ik verpak al mijn werk met uiterste zorgvuldigheid. Verzendkosten bedragen 9,95.