Verzenden 

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld. Mocht je haast hebben met een bestelling, dan kun je altijd contact met me opnemen en dan kijk ik of het mogelijk is het sneller te verzenden. Ik verstuur enkel met PostNL.
Let goed op dat je het juiste adres invult. Mocht je een fout hebben gemaakt en kom je er pas na voltooiing van je bestelling achter, stuur me dan zo gauw mogelijk een berichtje via het contactformulier. 


Verzenden kaarten, prints, kalender en poster

De kaarten op verzonden in een envelop van bubbeltjesplastic Prints en de kalender worden in verstevigde kartonnen envelop verzonden.  De verzendkosten voor beiden bedragen 3.95. De poster wordt verpakt in een zware kartonnen doos. De verzendkosten zijn 8 euro. Verpakkingskosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. 

Verzenden originelen
Ik verzend originele aquarellen alleen nog als verzekerd pakket via PostNL. De kosten hiervoor bedragen 9.95. In het verleden is PostNL zo vaak originelen kwijt geraakt, dat ik niet meer zonder verzekering verzend.

 

Ik doe mijn uiterste best om alle bestellingen veilig en zorgvuldig te verpakken, maar ik ben niet verantwoordelijk voor kwijtraken of ernstig beschadigen door PostNL. In geval van kwijtraken/beschadigen vergoed ik geen producten.


Ophalen
 
Het is niet mogelijk om je bestelling op te halen.

 

Bedenktijd/retour

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Neem dan contact me me op via het contactformulier. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.